Logga in


Aktuellt

2018-04-02

Med start i april finns ett mycket komplett robotsortiment från Grimsholm Green hos Clas Ohlson i såväl Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Storbritanien. 

 

2017-03-05

Ett urval av Grimsholm Green-produkterna finns nu i Granngården-butikerna i Sverige.


 

2016-12-01

Grimsholm Green inleder under vintern 2014/2015 sin satsning på att bli ett självklart leverantörsval för den Europeiska fackhandeln inom trädgård / grönyta.

Grimsholm Green som lanserades som varumärke 2014 men som tidigare levererat trädgårdsprodukter till kunder i över 40 länder gör en omfattande Europa-satsning.

Målsättningen är att inom 5 år bli en av de ledande leverantörerna av redskap och tillbehör till fackhandeln för trädgård / grönyta. Sortimentet som är begränsat i nuläget kommer inom de närmsta åren att utvecklas succesivt i samarbete med branschen.

Siktet för Grimsholm Green är under de närmsta åren inställt på i första hand Norden och Centraleuropa.
 


2014-12-09


QC Trädgårdsexperten och Grimsholm Green inleder samarbete

Efter att några butiker inom QC Trädgårdsexperten varit återförsäljare för Grimsholm Green har ett centralt avtal tecknats vilket innebär att Grimsholm Greens produkter kommer att finnas tillgängligt i QC Trädgårdsexpertens butiker fr.o.m mars 2015.

Det finns för närvarande 34 återförsäljare i den växande QC Trädgårdsexperten-kedjan. Grimsholm Green-sortimentets omfattning i respektive butik kan variera men vi är naturligtvis nöjda med det utökade förtroendet från återförsäljarna inom QC Trädgårdsexperten.

Samarbetet ligger i linje med Grimsholm Greens ambitioner att verka för en betydande representation i fackhandeln såväl i Sverige som i övriga Europa.


^ Upp ^